02.04
2020

Update: Ticket sales MA Festival 2020

Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) stellen we de ticketverkoop van het MA Festival 2020 tijdelijk uit. Zodra we meer concrete informatie hebben, brengen we u op de hoogte.

Graag willen we onze oprechte deelneming betuigen aan de getroffen families. Ook wensen we alle zorgverstrekkers en hulpverleners die dagelijks het beste van zichzelf geven een hart onder de riem te steken.

Intussen brengen wij MA Festival graag tot bij u in de huiskamer met de playlist Mind/Body/Passion op Spotify. Op deze manier willen we voor wat lichtheid zorgen in deze ongewone tijd.

Wij kijken alvast uit naar een gezond weerzien en danken u voor uw begrip.

Hartelijke groeten,

Goedele Bartholomeeusen, Tomas Bisschop, Lalina Goddard, Joke De Ketelaere en Elise Blancquaert

Meer

09.03
2020

MA Academy with Juilliard

In 2020 slaan MA Festival Brugge en Juilliard New York voor het eerst de handen in elkaar voor een vijfdaagse masterclass in Brugge. In de uitzonderlijke setting van de Sint-Godelieveabdij volgen jonge, beloftevolle musici een intensieve lessenreeks door leden van de Juilliard Historical Performance Faculty, met de bedoeling zich verder te vervolmaken in de historische uitvoeringspraktijk. Het programma bevat masterclasses in solo en kamermuziekrepertoire, met zowel individuele lessen als groepscoaching voor kamermuziek.

Een aantal sessies zullen toegankelijk zijn voor het publiek. De vijfdaagse MA Academy sluit af met een concert door studenten en docenten in de kapel van de Sint-Godelieveabdij.

Inschrijven voor 15 april op www.juilliard.edu.

Meer info over het programma en de toelatingsvoorwaarden zijn te vinden op www.juilliard.edu/stage-beyond/summer-programs/ma-academy-juilliard.

Meer