Vrienden

Op maandag 2 mei om 10u start de exclusieve ticketverkoop voor de vrienden. U kunt dan tickets bestellen voor alle concerten die deze zomer zullen plaatsvinden. Het aantal is beperkt tot het aantal personen dat als Vriend van MA Festival geregistreerd staat.

Tickets bestellen kan op verschillende manieren:

  1. Online

U kunt uw tickets zelf zoeken, selecteren en betalen via de website. Er is een nieuwe ticketingwebsite dus alles ziet er een beetje anders uit. In deze handleiding kunt u stap per stap zien hoe u online tickets kunt bestellen. Dit kan vanaf maandag 2 mei om 10u. Opgelet! Indien u pas enkele dagen voor de start van de ticketverkoop uw lidmaatschap betaalde, kan het zijn dat u nog geen tickets te zien krijgt. In dat geval kunt u contact opnemen met MA Festival, In&Uit of Concertgebouw Brugge.

  1. Balie In&Uit

U gaat naar het kantoor van In & Uit op ’t Zand (naast Concertgebouw Café) en kiest, bestelt en betaalt daar uw tickets aan de balie. Dit kan op maandag 2 mei vanaf 10u. In&Uit is dagelijks open van 10.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 17.00. Op zondag is In&Uit open tot 14u.

  1. Telefonisch via In&Uit

U belt naar In&Uit en kiest en bestelt uw tickets telefonisch. Daarna krijgt u een link met een verzoek tot betaling . In&Uit is telefonisch bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag van 14.00 tot 17.00.

Indien u nog vragen heeft, twijfel dan niet op contact op te nemen met ons.

Dit kan via een mailtje aan silke@mafestival.be of telefonisch op 050 33 22 83.

Lidmaatschap

U wordt lid aan 90 of 120 euro en ervaart alles wat MA Festival te bieden heeft vanop de eerste rij: u neemt deel aan de speciaal georganiseerde activiteiten, steunt een artistiek programma van hoge kwaliteit en helpt mee jonge muzikanten zich te ontplooien.

Word Vriend van MA Festival Brugge en geniet van talrijke voordelen:

  • 15 % korting op tickets in categorie 1 (voor 1 of 2 personen naargelang formule)
  • Tickets boeken twee weken voor de officiële start van de ticketverkoop
  • Persoonlijke uitnodiging voor de programmavoorstelling
  • Programmaboek aan reductietarief (-50%)
  • Ticket slot MA Academy aan reductietarief (-50%)
  • Naamvermelding in programmaboek & op de website
  • Uitnodiging voor vriendenactiviteit

INDIVIDUEEL € 90 | DUO € 120

Wilt u graag uw lidmaatschap verlengen of een vriend, kennis of familielid een zomer vol cultuurplezier schenken? Dat kan op drie manieren:

1) Online

Klik op deze link en volg de instructies op het scherm.

2) In & Uit Balie

Ga langs In & Uit en laat uw lidmaatschap ter plaatse verlengen. Betalen kan cash, bancontact of kredietkaart.

3) Via overschrijving

Schrijf het bedrag van uw formule over op het rekeningnummer:
BE62 470 0811151 61 met de vermelding 'MAfriend', gevolgd door de naam en voornaam van de kaarthouder en de formule. (MAfriend/*naam*/Individueel).