23.03
2020

Nieuwe datum start voorverkoop Vrienden en algemene ticketverkoop

Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus zijn we genoodzaakt om enkele maatregelen door te voeren die de gezondheid van ons publiek en onze medewerkers vooropzet.

Hierdoor zal de voorverkoop met een maand uitgesteld worden.

De voorverkoop van de Vrienden zal starten begin mei en de algemene ticketverkoop half mei.
Wij volgen de situatie nauw op en luisteren naar de adviezen die de overheid ons oplegt.

We danken u alvast voor het begrip en houden u zo goed mogelijk op de hoogte.

More

09.03
2020

MA Academy with Juilliard

In 2020 slaan MA Festival Brugge en Juilliard New York voor het eerst de handen in elkaar voor een vijfdaagse masterclass in Brugge. In de uitzonderlijke setting van de Sint-Godelieveabdij volgen jonge, beloftevolle musici een intensieve lessenreeks door leden van de Juilliard Historical Performance Faculty, met de bedoeling zich verder te vervolmaken in de historische uitvoeringspraktijk. Het programma bevat masterclasses in solo en kamermuziekrepertoire, met zowel individuele lessen als groepscoaching voor kamermuziek.

Een aantal sessies zullen toegankelijk zijn voor het publiek. De vijfdaagse MA Academy sluit af met een concert door studenten en docenten in de kapel van de Sint-Godelieveabdij.

Inschrijven voor 15 april op www.juilliard.edu.

Meer info over het programma en de toelatingsvoorwaarden zijn te vinden op www.juilliard.edu/stage-beyond/summer-programs/ma-academy-juilliard.

More